Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma alışverişlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

kaynağı değiştir]

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya harbi açılmaktadır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sağlıklı itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü ekip şeklindedir. Korkulu yangın kapısı durumlarda kullanılacağı muhtevain epey maslahatlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın kapıları yararlanma düzına için, rengine nazaran ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması hordaki gibidir

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirlik kurtarmaktadır.

yangın kapısı Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya Yangın Çıkış Kapısı mevsuk kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin katkısızlıklı çkızılışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolayca ve hariçya akıllıca açılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page